27 septembra, 2022

Eko-Okna S.A. „Hviezda Builderu”

OCENENIA

Gwiazdą Buildera

Spoločnosť „Eko-Okna S.A." sa stala „Hviezdou rebríčka Builderu” v kategórii „Najväčší nárast výnosov v Poľsku” spomedzi firiem, ktoré vyrábajú stavebné a dokončovacie materiály.

Ocenenie „Hviezda rebríčka Builderu" získala spoločnosť Eko-Okna S.A. za najväčší nárast výnosov spomedzi všetkých firiem, ktoré súťažili v 3 edíciách rebríčka 100 najväčších výrobcov stavebných materiálov, na základe finančných údajov za roky 2018- 2020. Nárast dosiahol cca 764 mil. PLN.

Rebríček je súčasťou projektu „Build the Future", ktorý iniciovali mesačník Builder, PwC Polska a Bisnode Polska (aktuálne Dun&Bradstreet) v roku 2019. Cieľom je zväčšiť transparentnosť stavebného odvetvia v Poľsku a posilniť dôveru voči stavebným firmám. Toto je zoznam 300 najväčších stavebných spoločností v Poľsku, rozdelených na developerov, generálnych dodávateľov a výrobcov.

Spoločnosť Eko-Okna S.A. je firma s tradíciami, ktorej najväčšou hodnotou sú ľudia. Mimoriadne kvalifikovaný personál a kvalitný strojový park, vďaka čomu sa v sliezskej obci Kornice vyrábajú produkty, ktoré sa vyznačujú perfektnou kvalitu aj zhotovením. Výrobný závode neustále rozširujeme, pribúdajú nové haly. Aktuálne zamestnávame takmer jedenásť tisíc osôb. Firma v odvetví pôsobí od roku 1998.

– Vďaka modernému technologickému parku a efektívnej logistike dokážeme v maximálnej miere minimalizovať trvanie realizácie objednávok. Neustále rozširujeme sieť obchodných partnerov, aby sme mohli byť k dispozícii čo najväčšej skupine zákazníkov a dokázali spĺňať ich očakávania. Sme hrdí na to, že naša spoločnosť získala toto ocenenie, a že boli docenené naše skvelé výsledky – hovorí Michał Maciejewski, výkonný riaditeľ obchodno-nákupnej divízie.

Slávnostné odovzdávanie cien sa uskutočnilo 27. septembra v sídle PwC Polska vo Varšave.

Agata Paszek
Młodszy Specjalista ds. PR
redakcja@ekookna.pl

Pozrite si tiež